Monday, March 14, 2011

Puding Caramel Saya



Semalam kan saye ade bagitau saye buat puding..? Arini saye bawak 1 bekas untuk budak ofis. Heee~







Tadaaa! Disebabkan guna kukusan baru, rupe dia agak menakutkan sebab over cooked ke ape tak pasti. Yang pasti luar dia berbuih2 tapi belah dalam cantik, smooth jek =).
Tak tahu la rasenye macam mane. Dah lame sangat tak buat. Dorang cakap rase still same, sedap je. Tah2 amik hati.. Huhu.


Ok itu saje nak update. Sebenarnye baru siap buat tender. Esok nak hantar. Sekarang mau pulang. Ye, baru nak pulang, jam 11 malam. Hebat kan? T____T.


Nite people!


2 comments:

sweethOneY said...

nyums! kita pun suka buat puding karamel ni sbb senang dan sedap!

-eLyNhere- said...

haha tu la pasal.. tapi klu hasilnye berbuih mcm dlm gambar ni tak puas hati la. rase mcm gagal buat puding! huhu. harus buat lagi sekali nih! :P