Tuesday, March 22, 2011

MrPieMan this weekend!



Adik saye beli voucher kat groupsmore ke mane tah. Pastu dia suh saye g ambik sebelum balik weekend ni. Sweet dok? Hahaha. Ape yang dia beli?



















Tadaaaaa! Menarik kan? Best tak nampak? Tapi bukan 1 jenis je. Kupon tu ade 6 Chicken Mushroom Pies + 1 Large Apple Pie dengan harga RM35 saje! Wuuhuuuuu~


Berminat? Sile click sini untuk maklumat lanjut.


2 comments:

sweethOneY said...

ok! nampak sedap dan menarik dan tertarik dan mmg debommmmmm!!

*lapar di tgh2 mlm T__________T

-eLyNhere- said...

kannnn.. nanti kite dah g ambik pie tu kite amik gmbr lagi.. pastu post tengah2 mlm kasik iza lapar.. haha! adoii jahat sungguh perangai! :P