Tuesday, December 29, 2009

Year End Sale


Fuh penat laaa... Dah 2 ari saye dok jage booth kat Menara Telekom.

Dah la semalam, person in charge barang2 tak buat keje. Ade ke die suh kitorang turunkan barang dari lori sendiri? Dah la tak bagi trolly.. Dah la dari loading bay nak ke booth tu JAUHHHHH sangat. Memang tak pakai otak ok orang tu.

Just imagine, kitorang yang designer, manager, accountant, secretary kene angkat barang BERAT dan BESAR satu2 dari loading bay ke booth. Dari kul 9 sampai kul 12 baru setel! Gile ke ape?? Baju dah lencun dengan peluh. Ade yang nak nangis dah, sebab kene buat keje berat. Tak penah seumur idup kene jadi buruh kasar. Haha. *cakap pasal diri sendiri* =P

Tapi ok la kot. Abang2 kat menara telekom sangat Gred A la. Puas ati cuci mate. Kire macam berbaloi2 la. Hehe. Tak sangka tau. Asal laluuuuu je, huiyoo...*dalam ati la*
Kire worth it la segala penat lelah sume. Hiks.

Esok last kitorang kat sane. Sedih la pulak. Sebab siyes best la menjual kat sane. Orang2 menara telekom baik2.. hehe.

OKla, nak tido la.. esok kene bangun pagi.

Korang jangan la lupe jenguk kitorang kat sane.. Menara rebung, LG ok? Sebelah secret resipi. Barang sangat murah ai tell yu.. Even uols pegi showroom kitorang sekarang, harga beza jauh gile. Sebab dah potong 70%. Memang bagi harga cost je ni. Tau. Rugi tak beli. Staff pon dok borong sume yang ade. Hua hua hua.


2 comments:

aqil blur90_bellaQ said...

owh kat sana...hehehe..ad2 g ri2..hehehehe...tp xperasan lak..hehe

-eLyNhere- said...

eh? yeke?
hehe nasib x perasan.. malu taw klu perasan.. hikhik