Saturday, December 5, 2009

Impian Nak Kapel Ngan Pak Arab Punah Dalam Sekelip Mate


Saye ade kawan ngan budak arab. Ensem tahap 'merembes' kate kawan saye. Tak brape paham gak tu ape maksud die..

Die suke saye, tapi die duk jauh. Die kate kami ni impossible untuk bersame. Sebab die anak manje, saye lak anak terlindung.. Haha. So, dua2 takbley tinggalkan negare masing2 untuk bersame.. jadi, kami telah sepakat untuk kuburkan saje harapan itu.

Walaubagaimanapun, kami tetap berhubung melalui ym & facebook. Bertahun lamenye suda..

Baru2 ni.. die ade masalah ngan ayah die.. Biase la orang kaye, mesti nak gaduh2 ngan ayah. Kate ayah tak paham jiwe remaja la ape bende sume kan. Die mengadu kat saye. "I wanna be there with u. Find me a job pls, Im gonna stay there with u forever!" katenye..

Terperanjat? Oh mesti la! Gile apeeee... haha.. Dalam ati dah berbunga2 tak sabar nak tunggu die datang sini.. Bole la jalan2 ngan die, spend time together.. holding hands.. wahhhhhh gitu kan berangan.. haha!

Tapi..

Kelmarin die cakap, atok die pujuk die.. Sekarang die kat umah atok die.. Tak jadik bawak diri ke sini. Oh damn, musnah harapan nak berkapel dengan pak arab..

Tadi ontheway ke Carrefour Ampang nampak sorang remaje arab sebijik cam die tepi jalan tunggu teksi. OMG, nyaris2 nak terlanggar divider ralit sangat dok usha!

Dan sekaranggggg.... saye rindu kat die... shit laa..

Matt.. I miss u..

T__T

4 comments:

PinQib said...

Hehe., letak la gambar MATT tuh
cheq nak tengok

jodoh tidak akan ke mana

-eLyNhere- said...

hiks.. malu laa..
kang kene saman kang cemane? ahaks.
tp mmg ensem laa.. lahai, rindu nih..

T__T

bspotgurl said...

walau apapun, u just take care okay..

-eLyNhere- said...

hehe.. tq dear. i will.
^__^