Friday, December 18, 2009

Dating Ngan Ustaz



Ehem.. Hikhik.. *harus didahului dengan gelak gedix*

Seperti mane yang telah diceritekan di entry lepas. Saye adelah menfollow up adegan mengurat itu dengan menukar2 nombor fon. Hiks. Ala, die yang mintak beriye, bagi je la kan! Aci kan camtu?? Alaaa aci laa... =P

Kitorang adelah dengan aktif berSMS dan berYM dan berCalling2.. hikhik.

Pastu petang tadi tetibe je datang perasaan nak tengok die live sebab die asik la cakap sekarang dah lain, dah kurus la, dah hitam la.. Ai benci tau orang kutuk diri sendiri nih..! Lagipon macam tak puas ati menggedix dengan orang yang dah lame tak tengok. Hehe.
Terus straight to the point je tanye die,
"awak, kite jumpe jap? saye nak tengok awak".
See... senang kan deal ngan saye nih, sangat berterus terang takde bengkok bengkok.

Ala, umah kitorang kan sebelah taman jek. Pastu dari sekolah rendah memang tak jumpe2 die dah. Tak tau la ape rupe die sekarang kan. Ala, gambar dalam Facebook takleh caye sangat. Orang letak gambar die cun2 je. Tah2 kat luar buruk? *cakap pasal diri sendiri* =P

Pastu die pon setuju. Sebab memang la dari dulu die ajak jumpe tapi saye yang taknak. Segan kottttttttt..... Haha. Die suh saye pegi Sport Planet Ampang sebab die ade kat sane tengok kawan main futsal. Saye pon pegi la sane...

Sampai2 jek, berdebar2 Allah saje yang tau. Nampak laki perut boroi la, nampak yang legam likat bekilat la, nampak besar cam tong drum la. Nampak sape2 je pon sumpah neves! Haha. Dalam ati doa, harap2 elok la rupe die ni.

Pastu die call,

U : Awak kat mane? Dah sampai?

S : Dah, kat entrance ni. Awak kuar la. Saye tunggu dalam kete. ***** warna putih ok.

U : Ok, saye kuar.

S : K.

Shittttt sumpah neves gileh time tuh..! Dup dap dup dap macam nak gugur jantung.

Pastu tak lame tu, nampak sorang kelibat yang agak macam kenal. Sah, die la tu. OMG ensemnye kau! Terus sengih2 kuar kete jumpe die.

Ya Allah luruh jantungkuuuuuuuuuu............! Ensem, manis, cute, ish geram la pendek kate! Haha ketare gatal, anak sape la ni. Ish Ish Ish. Hiks.

Die pun sengih2. Senyum gatal pon ade jugak la sikit. Hehe. Pastu kitorang pon terusssssss gi dating. Seperti yang telah diplan. Hikhik.

Ha? Kitorang pegi mane? Adela............. Hikss..

Owh! Die kate saye comel sangat. Ala, malu tau. Nakal.. =P


2 comments:

LUKISAN PENA said...

wah sungguh bergembira di alam fantasia...
jiwa..

-eLyNhere- said...

huh? alam fantasia?
err... kurang paham la..
jiwa...?
aiyaaaaa... sy x ambik sastera la dulu.. hikhik. bole terangkan lebih lanjut? =P