Wednesday, September 9, 2009

Aktiviti ku



Arini bangun sangat lemauuu untuk pegi keje.. gagahkan jugak... haihhhh...

Sampai ofis... internet problem.. 1 ofis takleh connect... adehhh..
Takleh wat kije la kalo takde tenet nih.. email sume.. camne nak wat kije??

Pung pang pung pang call telekom, sampai kene marah ngan brader teknikal tu, garang nak mampos.. kurang pahale ko tau! haha! Yela, ade ke 'dalam mase 2 ari' die akan antar orang cek?? Relevan kah?? Dah tu kitorang nak wat pe dalam mase 2 ari tu??? melopongggg tengok wallpaper kompiter? No wayy mannn! haha.

Tup tup kul 3 orang teknikal sampai.. Seeeeee... berbaloi gak haku menggarangkan diri berbalah ngan brader garang tu! hakhakhak..

Last2 kul 4.30 baru dapat nyawe balik.. (tenet maa).. adoyai.. cannot live without tenet meh?? so terukkkkk ko ni elyn.. memang patot pon kene marah ngan si dia.. kuikui..

Haaaaa sebut pasal si dia, guess what?? Cemburu punye pasal, curige ke ape ke was was ke, die telah meng'create' account facebook! OMG watdehel mannnnn! Susah la aku nak menggedik2 kanggg... Haihhhh... T__T

Pastu tadi aku buke dengan die.. Baguih punye die baru balik shopping baju.. ngan perfume! Mak sentap ok!!! Dah la takde untuk aku..! cisss cisssss.... Ape lagi.... tros wat muke majok, sambey cakap,
"tak aci ohh taby... banje elyn kasut raye, tak kire!".

"yela2... gi pilih nak yang mane..." hiksss... baguihhh dok ada. ^__*

Balik dengan sunyum2 dapat kasut baru.. lalalala~!


Pastu balik umah mama bagi tudung lak.. 3 helai.. Oh la la~! Rejeki btol nih..! Bleh pakai esok. OWH, esok buke puase ngan dak2 ofis.. Datin banjer.. hiksssss! Memang rejekiii ohh!

Happy sampai takleh tido.. dah kul 1 lebey tak reti2 nak gi tido kan... pastu esok ko liat nak bangun pagi kan... ape ape je la ko ni elynnn.. malasss tol melayan diri sendiri!

K la, nak COBE mentido kan diri.. Daaa~!

=P

5 comments:

ueki said...

hehehe kna ada owg blnja mmg best..
weeeee
ngajuk brbaloi 2...

kasut dpat maaaa...

mkn freee...waaaaaaa~~~
kja kt na?? nk practical c2 pas study nih..leh??

hehehehehe

how come???

bspotgurl said...

Can't leave without my handphonee

-eLyNhere- said...

ueki,
tu la psl.. majok kene la bebaloi.. kalo x, wat saket ati jek karang. hikss..

praktikal? wat mase skrg ni blom nk pakai dak praktikal... ahaks!
interior design company laa.. study ape skrg?


bspotgurl,
yah, so true! ilang separuh nyawe tade hp kan? hikss..

sweethOneY said...

butul2.. internet tu nyaawwweeee.. klo tidak, matik kutu :D

-eLyNhere- said...

sweethOneY,
sgtttt setujuuuu! hehe!
kalo lame xde tenet, abis pupus sume kutu dlm donie nih! =P