Thursday, August 8, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri





Selamat hari raya korang! Raya kat mana tu? Saya kat Ampang je. Nothing special pun, tengoklah 1st raya boleh update blog lagi. Huhu.


Malam tadi masak rendang ayam dan daging, gulai ikan tongkol dan pagi tadi masak nasi dagang. Lepas sembahyang raya, kami makan anak beranak. Lepas makan pergi kubur adik Iman. Dan lepas tu sesi salam salam dan kami semua tukar baju biasa lepak dalam rumah je. Huhu.


Ingat esok nak keluar shoping kejap. Dengar cerita KL lengang time raya ni kan? Lets check it out tomorrow. 


Ok la tu aje for now. Sebagai penutup, gambar kubur adik Wan Iman Zahra bt Wan Mohd Fakhzan, anak buah saya yang meninggal sebelum puasa hari tu.





Al fatihah.




2 comments:

jot pijot said...

al-fatihah..sory elyn..br tgk post ni..sakit ape iman?

-eLyNhere- said...

dia sakit leukimia pijot.