Wednesday, April 27, 2011

Tutti Frutti with Anuar Zain



Ello korang. Sihat? =) Saye sihat je. Malah, MAKIN SIHAT.. Huhu.


Kat seksyen 13 Laman Seri Business Park ade Tutti Frutti baru bukak tau. Baru tak baru la tapi macam dah sebulan lebih saye perasan ade. Nak nak pulak memang persimpangan nak masuk ke halaman ofis memang akan lalu depan tu kannnnn... Takkan nak tengok je kan? kan? Hiks. Makanya adalah selang 2 ari kot saye melabur kat TF. Pastu bising2 mane pegi duit la, hilang dalam purse la, duit cicir ke la, padahal..........mase dok melabur ke sane takde plak fikir 2-3 kali kan.. Kalau awak tu kaye raye takpe jugak Elyn oii.. *ok bebel kat diri sendiri =P





Ni la penyebab saye tak dapat simpan duit banyak2 tetiap bulan. Kejam. Beli tapau makan kat ofis...........





.............dengan Anuar Zain. Comel kan...?


Ape?? Btol la makan dengan anuar zain la maknenye kan? Hahaha. Tu la board kat tepi workstation saye. Agak2 bosan ke penat keje ke, pandang je la kat situ. Gambar tu pun ambik dari keratan akhbar/ mag yang orang nak buang. Haha. Jangan kecik hati ye bang nuar, nanti kite jumpe kite snap gambar banyak2 ai upload kat sini ok?? (Cita2 tinggi perlu ada :P)




Dah, tu je. Nak feeling lagu Sedetik Lebih sorang sorang. Bye.

3 comments:

HeLena said...

fuhhh terkejut i...igt betui2 date ngn anuar zain td...hahaha..elyn ni lah,so sweet!! =)

sweethOneY said...

heheehe. comel tau!!

sedap x TF tu elyn? kita teringin, tapi sayang duittt *cheapskate :P

-eLyNhere- said...

HeLena,
haha tekejut ke? siann.. sori yeh :P saje kasi tajuk gempak dgn harapan anuar zain google lalu terbace. ahaks.


iza,
heeee~

sedappp. pastu ade mcm2 topping yg menarik. harga dia timbang ikut berat. lagi beratttt bekas tu lagi mahal la. jadi, bole bajet la kan. hehe. oh, dia jugak ade happy hour dari 12 - 3 pm. discount 20%. sile sile.. hiks