Tuesday, April 12, 2011

Outing With Gfs!



Weekend yang lepas saye jumpe gfs saye! Kononnye nak celebrate birthday budak debab ni. Hehe. Sebabkan saye teringin bebenor makan kat ice room tu, dorang pun plan nak ke sane. Kami pegi kat Gombak punye. Dekat dengan umah kami. =)


Sesampai je kat sane tengok dorang bawak cake. Alaaaaahai belikan cake ye, so sweet korang. Comel pulak tu cakenye! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa! :')




Si debab gembira dapat cake yang comel. Sedap taw! Dan chomel! Sayang nak makan.. Hiks





Masing2 makan banyak ye. Order durian tempura sorang seketul, main course lagik, air heaven plak tu, and menu wajib adelah..... ice cream! =) Saye punye flavour adelah Passion Fruit. Sedaaaaaaaaaaaaaap. Ade macam2 flavour okeh. Hehe.



Lepas dah sengkak perut, kami decide nak gi tengok wayang. Eh jap, waiter dia chomel sangat ye! Jefri namenye. Lupe plak nak amik gambar. Hahahaha. Kami ke wangsa walk memandangkan dekat dengan umah majoriti. *Ah sumenye dekat la ko ni elyn :P *





Kami pilih cerita CUN! Memang cun la! Best wooo rupenye cite ni. Memule mase nak beli tiket, pandang rendah jugak la, best ke cite melayu ni? Tak rugi ke beli kang? Haha motip taknak tengok cite melayu?? Bajet omputeh ke?? :P



Pas tengok wayang, kami pekene soup kat espressoup. Makan soup dengan bread. Wah feeling omputeh lagik? T__T
Lepas tu masing2 pulang ke rumah sebab family masing2 dah call tanye itu tanye ini sebenanrnye nak tanye nak balik kul brape tapi takut terase hati plak. Haha.



Memang enjoy la saye seharian hang out dengan mereka yang tersayang. Demam pun dah tak ingat demam. Tapi pening tu ade la rase sikit2. Balik2 umah je, terus demam! Isk. Makan ubat dan terus tido sebab esoknye Isnin. Harus kumpul semangat dan rehat secukupnya! =)





4 comments:

Abang Long said...

Salam...hang out sampai x hengat demam yer? Siap mkn durian, kek n aiskem...durian tu panas..aiskem pun sebenarnya panas w'pun ais...ape2pun semoga rajin mkn ubat dan cepat sembuh...nanti leh hang out lg..hehehe

sweethOneY said...

kuar ngan gfs memang terbaiklah!!

nnt ajak gfs buat putu piring hunting kt sni tau! :P

vidadarisakura said...

hepi belated befday KAK elyn. heeee

-eLyNhere- said...

Abang Long,
ala tu demam ngade namenye. asal ptg je nk demam. esok elok pulak. hehe.


iza,
wahhh klu putu piring serang ngan adik je laa weekend ni! harus! heeee =)


vivi,
tq! adiah mane?? suda la lambat wish. kecik ati tahu? :P