Thursday, April 7, 2011

It's My Birthday!



Secara rasminya 6 April 2011, saye telah menambah 1 angka lagi dalam umur saye..! Huhu. Tuaaaa sudah, mencik mencik!



Ramaaaaaaaaai sangat orang wish. compared to tahun sebelumnya. Huhu. Ada yang SMS, post kat Facebook & ade jugak BBM. Sangatttttt terharu sebab seawal jam 11.40 malam dah terima wish tak henti2 sampai malam semalam. Msg yang tersentuh jiwa adalah dari Mama sendiri dan jugak budak ofis. Walaupun baru kenal, tapi akibat keje yang sangat bz, memang rasenye muke ituuu je la kite hadap hari2 kan. So bila dia wish bende2 yang kite tak sangka dia bole ucap, memang tacing beb! :P


Keje berjalan seperti biase, cume yang saye perasan, datang ofis adelah awal dan bangun pun awal. Permulaan yang bagus, syabas bettey! Haha.



Lunch pun lambat sikit semalam sebab sibuk nak siapkan bende sikit. Pastu dak ofis sume dah tunggu kat kedai makan. Siap orderkan dulu tu. Muke masing2 garang je,konon marah la kite ni time lunch pun nak keje kan. Rupenye dorang nak pegi dulu sebab nak wat suprise! mencik tau! :')


Pas abis makan, dorang angkat pinggan2 pastu clearkan table, kuarkan hadiah dari bawah meja. Isk! Nebes ok! Nyaris nak nangis! Haha. Nak tau saye dapat ape?





Hadiah utama berupa CD Bruno Mars yang saye idam2kan selama ini! Aritu nyaris dah nak terbeli pastu kensel atas sebab2 tertentu. Alih2 dorang dah plan rupenye nak kasik as bday present! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mencik kan! Sweet sangat la korang! Mencik mencik! Haha.


Setakat ni saye rase, this is the best birthday present i've ever had! Sebab memang kebetulan tengah GILAAAAA kat Bruno Mars ni haaaa.. Haih.. Lencun baju lap2 hingus tau!


Sekali lagi, Tq kawan2 blog yang wish saye smalam! Sayang korang jugak! Muacks!

3 comments:

cryclown said...

selamat menjadi tua..heheh

sweethOneY said...

happy birthday elyn!!

kite syg elyn! hihihi. wpun kenal kt blog je :D

-eLyNhere- said...

cryclown,
hahaha kijam! anyway, tq~! :')


iza,
aaaaaa tq tq! kite pun syg iza ye! ehem jgn lupe pas kad kawin ok! xsabar mo jumpe.. :')