Friday, April 22, 2011

KFC Chicken Chop!




Baru baru ni ade la terbaca dalam status sape tah kais pagi makan chicken chop blablabla, memule tak faham ingatkan btul2 beliau makan chicken chop. Haha. Pastu dengar iklan pagi tadi. OOoooooo rupenye KFC ade makanan baru! Huhu. Ketara takde life sibok dok keje sampai tak ikut hal ehwal semasa :P




Pastu nampak dalam blog cik iza voucher kfc online. Just print and dapat upgrade ke cheezy wedges. Weeeeee~ harusla lunch kfc kan? Hiks. Lalu print dah terus ke KFC berdekatan.


Sesampai je kat sane, dorang sume taktau pasal voucher tu. Masing2 terpinga2 dengan Manager pun terpinga sama. Eh? Tak kire aku nak jugak! Haha. Mula la Manager tu punch2 segala pastu dia bagi kami extra cheezy wedges sorang satu. Wahhhhhhhh. Bukan ke voucher tu untuk upgrade dari biasa ke cheezy? Bukan free cheezy wedges? Haha lantak la janji dapat makan lebey =)





Lalu kami makan dengan laju2 sebab takut Manager tu mintak balik cheezy wedges kami! Haha!


3 comments:

sweethOneY said...

wakakakakaka.. sabar je lahhhhhh

itu rezeki namanya :P best jugak kan chic chop dia tu? :D

SizZLing SuZai said...

oh sy sgt suke chicken chop kfc coz dlu pnah rse kn...hahaha sebab murah! XD

-eLyNhere- said...

iza,

tula kan, rezeki.. erm tp xbrape puas mkn la sbb ayam OR ngan jagung tu pelik. ntah la. tp worth it la kan dgn harga dia :P


SizZLing SuZai,

yeszaaaa murah! hehe. =)