Sunday, April 10, 2011

Makan Makan Sempena Bday!



Sudah menjadi adat family saye, bile ade yang ari jadi je, maka adalah acara makan bersama di luar. Hehe.Memula ingat nak gi restoran Four Happy Season yang baru kuar tv3 last week. Sesampai je di tempat kejadian, tutup. Pastu tanye orang, rupenye dah bankrupt sebulan yang lalu. Errrr.... motip kuar rancangan Jalan Jalan Cari Makan last week?? Haih....


Maka kami pun masuk la dalam Wangsa Walk. Jalan jalannn... nampak restoran ni. Macam menarik je. Maka masuk la.





Ala ala Sushi King. Dah setahun lebih tak makan kat sana. Dengar cerita tak halal la ape la. Fine. Tak pegi dah. Huhu. Pegi sini je la lain kali. Sedap jugak makanan dia. =)




Soursoup ice blended adik. Saye minum hot green tea je. Tak payah la amik gambar, same je. Haha. *Sebenarnye terlupe* :P




Nasi Goreng Salmon. Mama yang teringin nak makan Salmon katenye. Tak sedap sangat la bagi saye. Hurm..



Ni adik saye makan. Tak pasti ape name makanan ni. Nampak cam menarik je. Adik kate Bento ape tah. Chicken? Ala kalau kat Sushi King yang macam Kodomo Bento tu. Haaaaaa... Boleh la, sedap jugak. Ade ice cream lagik.




Saye makan Snapper Teriyaki. Actually menu dia sangattttttt banyak. Taktau nak makan ape. Bole migrain nak pilih makanan okeh! Haha. End up order ni je la. Pastu kecewa, rase nak order bende lain. Tu sume nafsu ye kawan2.


Kami juga bedal sushi yang beratur kat brown carpet sebelah meja kami. Haha. Berapa pinggan tah. Nampak menarik je ambik. Ambik dan ambik. Sampai sengkak perut tau. Buruk sungguh perangai. Oh tak lupe jugak, mase tengah makan tu nampak blogger yang famous akak tina. Nak tegur segan + malu. Nak pandang pun malu sebab mereka makan face meja kami. Hahaha. Saye segan sebab dia bersama hubbynye. Takut nanti dikate saye pandang hubby dia pulak. isk. Saye memang pelik macam ni. Bila orang tu dengan suami atau boipren dia, saye jadi takut nak pandang. Nanti takut pompuan tu akan ingat saye gatal sebab pandang laki orang. Bole?? Isk. Taktau la kenape.


Eh terbebel panjang2 plak. Tu je sebenarnye. Pas makan kami tapau rotiboy 4 ketul. makan dengan adik sorang 2 ketul. Puas hatikuuuuuuu! Muahahahaha :P



4 comments:

sweethOneY said...

hihi. meriahhhnya makann!!

cryclown said...

hehehe..tggu duit gajiku masuk..hahaha

-eLyNhere- said...

iza,
haha, sesekali takpe.. :P


cryclown,
tggu gajimu masuk? belanje ku mkn??? wahhhh besh besh! ape2 roger ek! :P

zhOprenIa said...

happy birthday! =)