Thursday, November 25, 2010

Si Comel Yang BZ



Arini memang sangat pening. Bz yang teramat2 nye. Dengan phone ringing tak henti2. Dengan itu ini cukup segala la kan dugaan yang mendatang. Fuhhhhhhh sampai naik migrain dah saye. Nak KFC plis! *alasan. =P



Lihatla donia!
Sungguh burok muke saye rupenye time bz nih. Patutla sumeorang tak brani tego.. Hahahah.




Time tu boleh pulak budak opis ni ambik gambar. Dah la saye tengah carik pen hilang disebalik timbunan file. Kasik la sign dulu mo snap, bole la buat muke manis atau comel kejap kan. Haha.


Sebenarnye ade cerite tapi tak bole cerite, takut orang terbace. I mean, orang yang tak sepatutnye tau la kan. Hurm. Sebab tu la arini saye sedikit tertekan.


Harap2 sumenye menjadi lebih baik pasni, amin! =)




5 comments:

Lovely Bella said...

btul2 bz neh.. heheh keje kt ne?

-eLyNhere- said...

huiiii mmg bz tau... tak cukup nafas rasenye.. huhu. keje kat shah alam. =)

sweethOneY said...

hehe. citer la.. citer laa nak tahu! :p

Heidi Shafiq said...

wahh.. rajin! bulan ni sy byr gaji awk double! :)

-eLyNhere- said...

iza,
alaa.. nk cite kene cite tmpt lain.. hehe. bahaye woooo cite sini. opis kite byk spy tak bergaji. ahaks!

heidi,
hahaha. nak gaji pat ribu plis! dabel kan! bile mo transfer? =P