Tuesday, November 23, 2010

Kembalikan Cerminku!



Saye punye la semangat waja kumpul mood ari ahad gi mandi sungai berkelah seronok2. Stress pun hilang, hati pun senang gumbira, alih2 pagi2 senin on the way g keje, kat traffic light lepas Batu 3, ade sorang mamat bawak motor langgar cermin kete saye! Terkepak ke depan side mirror tu ye kawan kawan! Mamat tu tak stop langsung, apetah lagi nak toleh ke belakang say sorry ke hape.

Saye ingat just terkepak gitu je.. Saye pun ignore la.. Sampai ofis terlupe lak nak betulkan. Sebab belah kiri. Kalau belah driver dah perasan la time nak kuar kete tu kan.

Sebelum balik umah petang tu baru perasan time nak reverse, side mirror blom betulkan. Jadi laju2 la keluar n betulkan side mirror... lalu terpana seketike kerana cerminnye hilang!


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Sepertinya side mirror ku bogel tanpa baju! Keji sungguh si motor itu! Cis Cis!

Lalu panik selama 2 saat dan call encik ehem ehem nak mengadu tapi tak membantu nampaknye encik ehem ehem tu. Lalu tenangkan diri dan balik umah seperti biase tapi perasaan macam mate belah kiri ditutup oleh somting. Huhu. T___T

Sampai sekarang taktau nak wat ape. Nak pegi kedai mane tanye pun taktau. Malas plak nak ngadu kat pihak berwajib. Haha.

*Pihak Berwajib = Mak ayah or abang. =P

Persoalannye sekarang.... Bile kete saye akan jadi macam di bawah ni kembali??? Bile???


Pic adelah di gugel



Si motor, kalau anda bace ni, sile carikkan saye cermin ok! Sekian! grrrrrrr~



T___T


3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

pergi kedai aksesori kete, ada jual....

-eLyNhere- said...

o yeke? err.. mane ek kedai aksesori kat shah alam? hahahahaha ok balik cari la.

sweethOneY said...

hehe. nak kejar si motor tu pun mmg x berdaya la kan dgn keta byknya.. anti motor camtuuuuuu. main nyelit je