Tuesday, April 24, 2012

Kurus ke??



Alamak, blogger dah lain la. Daripada blur taktahu nak buat apa, terus jadi blank tak boleh buat apa2. Haha. 


Nak cerita apa hari ni ye? Macam2 jadi kat hidup saya lately tapi bukan semua boleh cerita kat orang kan? Ada yang kene simpan sendiri. Memang 2 minggu yang sangat meletihkan! Plannya lusa nak pergi Kota Bharu lagi, tapi tak jadi pulak. Takpe la boleh spend masa lebih sikit untuk family. 


Oh, next month saya akan menyewa kat Shah Alam. Kebetulan rumah kawan. Duduk dalam tu pun 3 orang termasuk saya, so rasanya takda masalah kot hopefully. Saya bukan lah jenis orang bermasalah pun, tapi kalau perangai macam syaitonirojim sapa tak sakit hati kan? Memang bawak ke gaduh jugak la. HIks. Kawan bergurau, kalau dah duduk Shah Alam nanti mesti banyak masa terluang, so kene la cari bf cepat. Ewah ewah sesedap rasa je bercakap. Macam la cari bf tu macam beli twisties kat kedai. Sape la nak kat budak debab macam ni, lelaki sekarang cinonet je semua. So orang yang debab + tinggi sikit ni memang takut la lelaki nak dekat. 


Oh ye, last week saya jumpa bff saya lepas berbulan lamanya tak jumpa. 1st thing yang dia tanya, "Elyn diet ke?". Wah terkejut sekejap. Hehe. Kan saya minum susu diet bulan lepas kan? Saya tak pernah timbang pun lagi. Baju pun takde la longgar sangat. So saya ingat tak turun la. Tapi kalau ada orang tegur, maknanya berkesan la kan? Heeee malu :P


Semalam saya jumpa Kaklong kesayangan. 2-3 minggu tak jumpa kot. Dari jauh saya keluar kete dia dah senyum2. Terus dia tanya, "Adik dah kurus eh??". Erk. Kenapa orang nampak kecik saya tak nampak apa2 perbezaan pun ek? Hurm nanti nak kene timbang jugak la. Teringin jugak nak tahu, ada turun ke tak. Hehe.


Alamak, baru teringat cadangnya lunch hour nak pergi basuh kereta. Dah terbebel kat sini pulak. Haha. Oklah uols, take care ok? Tata! =)

2 comments:

sweethOneY said...

wahhh bestnya suka sangat bila orang tegur dah kurus. heee

-eLyNhere- said...

betul tu! suka sangat! pastu boleh makan banyak2 balik pastu badan naik balik dan diet balik. gitu la kitaran hidup kita sebenarnya. hehe.