Monday, June 13, 2011

Movies & Pepper Lunch With Gf's!



Sabtu lepas outing dengan gfs ke Sunway Pyramid. Movie marathon and gossiping. Soul treatment for girls =)


Mula mula tengok Karak kul 4 pm. Comment, erm ok la not bad. Saye takleh nak komen sangat sebab saye suke Shahir. Mestila kate best je kan sebab ade Shahir berlakon. Ahaks OMG I'm so pathetic :P
Lagipun hantu2 dia ok la. Takde la pontianak pocong je tak habis2. Ni hantu Iron Maiden. Haha. Kawan2 tengok menjerit2 tutup mate, tapi saye relax je makan popcorn steady. Nak tahu rahsianya? Mase scene agak mengerikan, sile la pejam mate, otometik tak takut. Hehe.





Pastu sambung tengok X Men, kul 7.45 pm. Comment? Memang best! Sangat menggunakan otak. Kalau tengok karak boleh makan popcorn, tengok X Men macam kerut2 dahi sebab banyak pikio dan saspen. Plus, pelakon sangat comel (sempat jek :P)







We had this for Dinner. Pepper Lunch. Sangaaaaaaat sedap main masak2 feeling chef masak makanan sendiri. DIY affordable steak. Woohooo!






Saye makan ini. Smoked Salmon pepper rice. Plate tu tengah panas, gaulkan ikan dengan nasi, lepas tu campur kan sos. Ada 2 jenis sos, Honey Brown & Soy Sauce with Garlic. Setaaaaaaaaaap ye sos dia.






Ni hasil lepas digaul dan dicampurkan sos.






Yang ni Teriyaki Chicken with Egg. Pun dengan nasi.






Yang ni Salmon and Chicken. Ade nasi jugak.




Setiap meja ade salt and pepper dan jugak 2 jenis sauce yang saye sebut tadi. Honey Brown & Garlic Soy.




Korang pernah makan kat sini tak? Saye actually first time masuk kedai ni. Huhu. Not bad la definitely will come back. =)


4 comments:

sweethOneY said...

ee mcm best jeee kat mna lg ada pepper lunch ni ye? nak try nak try nak tryyy

RazFiRa said...

sedap!!!

cryclown said...

marathon movie k marathon mkn..ahahhaa.. dri dlm pnggung hgga luar:P

-eLyNhere- said...

iza,
taktua la rasenye kat pavillion ade kot. sedaaaaaap ok! sile sile hehe


RazFiRa,
kannn! i like! =)


cryclown,
erk... btol jugak kan.. ala tp popcorn tu light2 je... pastu baru mkn nasik ok apeeee... haha! :P