Wednesday, May 18, 2011

Akhirnya!



Lamenye tak hapdet belog! Been sooooooooo busy... Dengan sakit sakit bagai.. :'(


Saye adelah cuti dari sabtu saaaaampai selasa. Sabtu tu nenek masuk hospital. Maka ramai2 balik kampung jenguk nenek. Alhamdulillah ahad dah kuar wad. Nothing serious. Phew.


Pastu Isnin saye cuti. Saje2 amik cuti. Lagipun penat kot weekend tu. So isnin bole la ganti buat keje yang bertangguh seperti kemas rumah basuh baju dan sebagainye. Selase pulak Wesak Day. Cadangnye nak piknik kat Sungai Congkak lagi bersame family abang. Dak kecik tu teringin nak mandi sungai katenye. Alih2 pagi pagi abang call kate tak jadi. Damia demam teruk. Panas badannye. Jadi berkelah kat umah je la... Malam tadi dah kebah sikit demam Damia tu. Alhamdulillah... Risau jugak budak kecik demam panas ni.


Dan harini, back to office. Dan saye juge seperti sudah sihat dari "sakit" minggu lepas. Dah bole buat keje macam biase. Tapi nak kene gi tengok jugak la. Hurm, next week kot. Tunggu masyukkkkkkk sikit. Hiks.


Tu je kot nak bebel. Nak gi makan dah, member dah tunggu kat luar. Tata! Muacks!

4 comments:

sweethOneY said...

Elynnnnn kita nampak ada something yang hilang kt sidebar tepi tuuuu.. Elyn okey ke??

Ceria2 selalu ye!

cryclown said...

Xnk ajk mkn sm k..haha

-eLyNhere- said...

hehe.. takde pape la iza, kite ok jek. bende ni klu nak cite paaaaaaanjangggg.. seminggu pun tak habis2. ahaks. ape2 pun thanks for asking. =)

-eLyNhere- said...

cryclown,

haha mari ler, sile sile :P