Sunday, October 17, 2010

Kene Tukar Password Baru La Nampaknye



Saye ni jenis susah nak ingat password sendiri. Asal buat je, lupe. Jadi, dari masuk kolej (iaitu 10 tahun lepas,ahaks..) dah biase buat password gune bday boipren. Hehe. Maknenye tukar boipren kene tuka password la jugak kan? Hahahahahahahahaha..ok tak kelakar langsung.

Setakat ni baru 2 orang je saye jadikan bday dorang sebagai password saye. Sorang mase kat kolej dulu. Sorang lagi yang sekarang ni la. Erm. Dah 7 tahun kot gune password tu. Untuk semua bende sekeliling saye. Sume yang mintak pin code or password sume saye bantai bday dia.. :'(

Sekarang ni bile dah takde pape kene tukar balik sume password la. Kalau tak tukar nanti tiap kali enter password tu akan sumpah seranah sebab menyampah teringat kat dia. Haha. Bole mendatangkan dose berlipat kali ganda tu. Tapi tak bole la tuka sekarang.. sebab..

Sebab..

Sebab saye blom jumpe boipren baru lagik. Nak tukar ke bday sape pulak kan??? Hahahaha. Keji tak?

Kene usaha gigih dapatkan boipren baru la nampaknye...

Baiklah! Misi baru! Bermula esok!

Berusaha~!

*Sebenarnye budak ni jiwe kacau pastu ngantuk nak tido, sile abaikan segala yang dimengarutkan di atas k. Tata. Lebiu ols.

3 comments:

cryclown said...

sy pun buleh jugak..hahaha..

-eLyNhere- said...

ololololololo comelnye cikgu ni nak offer diri... takde org marah ke nnt? ahaks! =P

PinQib said...

wah senang nyer nak cri bf.. ^^
Latest entry di:

Saya blogger baru.

Kisah ikan keli