Wednesday, October 20, 2010

Bole Ke Perigi Carik Timba?



Tak tau la kenape lately saye sangat teringat ingat kat someone.. Someone yang dulunye budak sekolah saye. Tapi tak pernah tegur sape pun. Just kenal berselisih je.

Tapi aritu mase trip ke Langkawi, dia pun pegi same. Mule2 takde pun rase ape2.. Cume kat sane kadang2 terlintas perasaan nak buat dia happy, sebab nampak dia senyap je.. pendiam.. dan sedih.. karoke pun nyanyi lagu frust.. Haih. Perasaan tu datang tibe2 je. Membuak2 rase nak bahagia kan dia. Bole?? Bajet cupid ke ape ko elyn? Hahahaha.

Balik dari Langkawi, dia add kat fb.. =)

Dari situ slow2 dia tegur saye.. Say hi tanye kabar.. Dan saye perasan bahase yang dia gunakan bukanla 'aku-ko' macam kawan2 yang lain. Dia bahasekan name. Panggil name la kirenye.

Mule2 tak ambik port sangat la.. Layan biase2 je..

Pastu dia mula komen status saye.. Tag sume gambar yang ade muke saye..

One day, dia tanye saye hati ke hati. Ape status sekarang? Sayang lagi tak bf lame? Kalau bf lama merayu, cair balik tak? Lelaki macam mane yang saye carik? Dia ade tak ciri2 lelaki yang saye nak? Ade bekenan sape2 tak sekarang? Ohhhhhhh ape maksudnye itu???

Lepas tu dia mintak no fon. Dengan alasan konon nanti kalau saye boring kat Shah Alam bole la ajak dia kuar minum ke ape. Ala comelnye alasan dia... Huhu.

Lepas tu dah pandai jeles bile saye upload gambar dengan lelaki lain.. Dia tanye, "gambar baru tu dengan bf baru ke?".. Alaaaaa comelnye jeles pulak..

Dannnnnnnnnnn.. lame2 saye rase.. saye macam sukeeeeeee sgt2 syggggggg sgt2 kat dia.. Huhu. How now???

Perlu ke bagitau dia ape yang saye rase? Dia pun macam tunjuk good respond kan? Ke saye je syok sendiri? Oh tidak...

Mama mama mama, tolongla aku yang sedang bingungggg~ (lagu doktor cinta, haha).


Jadi? Sekarang ni? Tunggu je ke? Owh tak suke tau angaukan orang.....Mucuk, reply me ASAP plis.. <3!>



4 comments:

talkwithmykeyboard said...

sweet ajer muka org ats awan n melayang layang nih..heheh..;p

naniE said...

alaa...sweetnya bila ada org mula ambil tahu tentang kita..

-eLyNhere- said...

talkwithmykeyboard,
hahaha.. tgh angau mesti kene sweet je muke.. =P

naniE,
btul2.. terasa diriku lebih berharga.. haha! =P

PinQib said...

pasni makan nacik minyakk lar
Latest entry di:

Saya blogger baru.

Kisah ikan keli