Saturday, August 8, 2009

T-T

Aku kot yang salah..

Suke sangat push2 die.. sume bende nak cepat je.. nak die layan aku sorang.. tak penah fikir ape die rase...

Suke abiskan duit sebab tau die akan bagi pasni.. Boros.. Pentingkan diri sendiri..

Selame ni abaikan die.. anggap die tak penting dalam hidup.. tapi bile bab duit, penting lak die..

Kalau marah slalu maki2 die.. kuar sume perkataan kejam... tapi die tak pernah nak balas balik.. die senyap.. cool je pujuk balik.. walaupon bukan salah die..

Tiap kali lepas aku antar msg kejam, die akan call tanye elok2.. as if aku tak penah marah die pon tadi..

Tapi..

Semalam.. aku wat die ilang sabar... aku ungkit sume bende.... dengan harapan die ikut cakap aku.. tapi rupenye die kecik ati.. kecik ati yang sangat2...

dan sampai sekarang aku tak dapat contact die..

Die tak penah wat camni..

Gaduh macam mane teruk pon die takkan wat camni...

Sekarang baru aku tau betape pentingnye die dalam idup aku..

................................................................

B.. call la elyn balik.. elyn nak mintak maaf....

T-T

4 comments:

~d!b@~ said...

iskkk
ermmmm aduhaiii

kalo dba leh tulun,
dba nak sangatttt tulun..

cemane ni? saba eh? mane tau..
maybe de hikmah ke keadaan jadi camni?
maybe pasni u guys stronger? :)

Heidi Shafiq said...

no komen.. :)

sweethOneY said...

kita slalu mcm ni kan.. anggap orang tu tak penting.. ske marah-marah.. but sekali dia hilang sabar.. baru kita taw pentingnya dia dari kita..

jaga dia sebelum terlambat..
wish everything will be fine for u two

cheer up!

-eLyNhere- said...

dba,
ye.. tau.. xde sape bole tlg..
skrg ni kene tggu je.. pasni nak mintak maaf cam ari raye kat die.. namo marah2 die dah... =(

heidi,
xpela, sudi bace je dah cukup...tq.. =I

sweethOneY,
jage die sblm terlambat?? omg!

yes i will!!

ye.. skrg sgt menyesal...huhu..