Thursday, August 6, 2009

Ari Bersenang Lenang..

Arini aku tak keje.. Mama pon cuti gak.. Alasan? Nak spend mase dengan adik aku.. Die cuti seminggu (cuti sem), tapi kitorang takde kualiti time bersame pon.. (eceh ayat poyo).

So, cuti yang amat indah.. bangun tido kul 10 *tettttt!!*
Bangun2, makan roti canai sambil gusip2 karang nk ronggeng katne..

Pastu since mama and adik sangat suke makan pizza, kitorang pon telah mendecidekan diri untuk lunch kat pizza hut saje.. Pizza lain dorang takmo oh.. katenye takde sup sedap la, takde salad sedap la, takde ape bende sume takde la! Padehal aku rase ade je... aku rase la.. sebab aku ni bukan suke sangat melahapkan diri ke pizza.. haha!

Ala, sebenarnye dorang tu dah dibesarkan dengan pizza hut saje, so sangat setia la tu gamaknye.. Tambah2 pulak abang aku dulu penah jadi manager KFC, pastu kakak ipar aku pon keje kat Halal Audit,KFC sekarang.. haaa... Setia la tu kannnnn.. (oit, KFC, Pizza Hut n Ayamas adelah under 1 roof ye..) haha..

Hoihh gile melalut aku.. Baik2, mari kite teruskan..

Kitorang order erm.. ape eh set yang baru tuh.. erm... mediteranian kot.. haa! sedap2!
Ngan salad, ngan lasagna.. seperti di bawah..



-salad ni dah di bahagi 2 portion ye.. tadi adelah tinggi portionnye.. haha!-



- haa mende alah ni siyes sedap! dalam set mediteranean tu la.. sowie taktau name.. hikss-



Eh, lasagnanye gambar mane?? Pizza?? Orang2 yang menghabiskan tu?? Takde gambar meh??
Haha.. lupe la nak snap.. orang2 yang abiskan tu ade la snap.. tapi bukan untuk tontonan umum ye.. aku tak suke ah jaje muke kat sini.. kalau cun melecun tu takpe jugak.. Nanti bagi korang yang bace ni mimpi nightmare lak! haha!

Pastu balik tu dorang demand nak dinner spagetti bolognese lak.. adeih.. Penat ok nak masak2 di ari cuti..

Tapi takpe, aku masak gak.. Hasil usehe tu akan di update later ye..

Adios..! =)

2 comments:

Heidi Shafiq said...

gulp! siot.. tibe2 perut aku lapar..

-eLyNhere- said...

haha..
ni baru sikit weh..
aku x sempat snap pic lelain tuh..

g ah mkn balik kang.. =)