Friday, July 10, 2009

Tagged



OK.. mari tepuk tangan.. aku menjawap tag yang pertame nih.. *clap clap*
Tag ni datangnye dari Puan Zura yang very the loving and comey. Hehe.


**Nama Timangan Anda**
-family, kwn2, ofis mate : elyn
-kwn2 kolej : pinky *ewww very the geli... tp dh lekat uolss name tu*
-org tersyg/scandal : sayang.. *haha matikla ngaku ade scandal!*



**Anda Seorang Yang**
tak banyak songeh. senang nak bela nih.. hiks!


**Insan Teristimewa??
Describe Apa Yang Membuatkan Dia Istimewa Di Mata Anda**
selain dari mak ayah and family saye, insan itu adelah Encik Zul aka B Taby.
die sangat setie melayan kerenah dak gediks ini..
bagi je ape dak gediks ini nak.. terlampauuuu dimanje2 kan sangat..
nyaris2 spoil dh ni.. nyarissss je ok!
oleh itu die sangatla istimewa di mateku.. ahaks..


**Lagu Kesukaan Anda**
-MJ's songs..
-Marc Anthony's songs...
-Faizal Tahir's..
-Erm.. ramai laa kannn.. aku sangat sukekan lagu!
except dangdut & hardcore yeeee... erghh!


**Makanan Kesukaan Anda**
-Sushi
-Sume jenis fast food yang ade.. ngeh ngeh..
-kopok lekor
-western food.. erm.. ok2, macam banyak jek yang aku suke..
harusla stop kat sini saje.. haha.


**Warna Kesukaan Anda**
obviously
PINK!!!! haha..
dan putih.. dan ape saje yang pastel la..


**Sikap Yang Membuatkan Anda Stress**
bz body yang melampau dan suke pakse2 orang buat somting..
mmg rase nak sepak je muke die!
owh, dan yang tak respect privacy and personal stuff aku! demmit!!!


**3 Benda Yang Mesti Ada Dalam Beg Anda**
-purse
-handphone
-bedak/cermin


**Kali Terakhir Anda Menangis Dan Kenapa**
rabu. perang dunie kelapan dengan b taby..
haha no worries, sekarang dah ok.. sile refer entry sebelum ini.. ahaks.


**Tag 6 Rakan Anda**
ala... saye adelah tak ramai kawan di sini..
tapi xpela.. tag saje ye..

- dba yang cute aka miss popcorn
- rai yang notty
- adik kif yang cute
- heidi
- kinky yg cute
- azym

ok.. itu sajork! sile buat ye kawan2... be supportive sketttt! haha..



4 comments:

Heidi Shafiq said...

thx anyway my fwenz..
i'd like to..
nt aku tampal yeh..

-eLyNhere- said...

hehe..
tq bebeh.
aku tungguuuuuuuuu........

~d!b@~ said...

hahahahhaha miss popcorn?
cis! sungguh xsedap itu nama!

dba arini baru blog walking heeee

sabo ye, akan ku jawab tag mu ini!
u wait arrrr :P

-eLyNhere- said...

dba, hehe.. besh pe name tu..
memoryyyyyy...