Thursday, July 9, 2009

Ber Sushi King

Minggu ni akunye krisis ngan Encik Abi Taby adelah sangat teruk..
Die sebok nak wat suprise, aku lak punyela tak sabar2 dok push2 die..
Akhirnye aku maki2 die, marah2, tuduh ade pompuan lain la bagai... sungguh memalukan..
Rupenye die nak beli handphone baru... nak suprisekan aku..
Tu yang dok senyap.. mengasingkan diri bagai.. adoyaiiiiiiiii.. teruk btol la perangai aku nih!!

Jadi, untuk memujuk balik ati aku.. (eh? aku yg marah2 die, aku yang kene pujuk?)
Die bawak ler aku gi makan sushi smalam...
Ya ampunnnn.. sonottt gilerrrr.....!



So, melantak la kami dengan rakusnyeee....




Feveret haku nih... Kodomo Bento. Pedulik la set budak ke hape ke.. haha.


Die cakap aku makan nampak cam lapa sangat.. sebab tak pandang kiri kanan.. haha
Selalunye aku ni suke pandang keliling.. tengok sane ok tak, sini kotor ke tak.. ape ke..
Aku sangat benci kedai yang kotor..

Ala, dalam kerakusan aku makan pon aku suap2 jgk die... *amik ati la katekan.. haha*

Sungguh kenyang tahap dewa ape pon tak tau dah.. haha
Maklumla.. selame ni aku mengdietkan diri..
Ari2 telan oat sajeee.. bosan kot..!

Tapi mama taktau aku makan nih.. senyap2 sudehh.. jangan bgtau mama aku tau! hikhik..

Tq Taby!! Luv U So Strong!! Heeee!

2 comments:

Heidi Shafiq said...

wah bestnyer..
skali skala mkn byk pe salahnye..

-eLyNhere- said...

mmg besh tau!

tu la kan.. sekali sekale mkn besar...

hehe.