Thursday, June 11, 2009

Syok Sendiri?



Ade ke blog kategori syok sendiri?

Orang yang menceritekan kehidupan die seharian dalam blog dikatekan hanyelah syok sendiri?
Erm... sorryla, aku tak setuju la..

For me, suke hati die la nak tulis ape pon dalam blog tu.. memang sometimes tah hape bende die merepek, tapi.. suke hati die la kan...
Kalau nak bace bahan2 ilmiah, pegi la page2 ilmiah..
Blog ni rasenye lebih pade diari untuk sesetengah orang.. Kalau orang suke bace, orang bace la, kalau orang tak suke bace, takde la orang nak bace.. btol tak?

As for me, aku create mende alah ni pon sebab macam nak rekodkan ape yang jadi dalam idop.. eh? poyo jek.. macam nak jadikan diari la.. sebab tak kuase la nak tulis2 dalam buku, pastu nanti adik2 or parents curik2 bace, matik lorr..

Memang la blog ni macam syok sendiri, aku type ape aku rase nak luah.. kalau takde orang nak bace pon, it's not a big deal.. kalau orang nak bace, di alu-alu kan..

Setiap orang ade pendapat masing2 kan..

Bagi yang tak suke bace blog 'syok sendiri', tak payah la bace.. and! tak payah la sebok nak war2 kan kat orang lain ade blogger syok sendiri.. aku bace pon kerut2 kening ok.. macam..'wtf?? suke ati diorg la!'.. haaa gitu...

So, lu pikir la sendiri yeeeeeee....

3 comments:

bspotgurl said...

ermm, I pun setuju gak.. sendiri punya bllog, sendiri yang tulis or menaip or whatsoever so... sendir suke lah kan ;)

-eLyNhere- said...

btol tu... =)

sy tak faham dengan orang yang sibuk mempertikaikan blog orang lain..

AzwaZynal said...

setuju3!

blog kiter..kiter nye hal lah an..
:p