Tuesday, June 30, 2009

Blog Fairy Tales?


Arini aku nak marah sket..
Tak abes2 orang dok pertikaikan pasal blog orang lain..
Kate cerite die tipu la..
Die berangan la..
Die menipu readers la... *wtf??*
Haihhhh... lemasssss akakkkkk ok..!

Bagi aku la kan, suke ati die la nak tulis ape pun..
Nak menipu ke..
Nak create cite ngarut2 ke..
Nak cite pasal diri sendiri yang amat perfect ke, lantak die la..
Asalkan ko suke bace.. bace je la dendiam.
Kalau tak suke bace, berambus je...
Jangan nak kecoh2..
Adoi la........

Letih aku nengok tau..
Sian plak budak tu..
Nak bercerite dalam blog sendirik pon susah.. ramai sgt juri awam yang tak bertauliah.
Die tamau expose muke die pon orang pertikaikan..
Biar la die..
Mane tau kot2 die tu cacat ke.. tamau orang judge die melalui paras rupe..
Die nak orang bace penulisan die je ke.. kan? Who knows...rite..?
Or, die tu anak somebody ke.. kalau over expose nanti jadi bende lain..
So better la die dendiam situ.. kan..

So.. yang tak suke tu.. gi main jauh2..
Kalau jeles kate la jeles.. takyah nak kutuk2..

"weh, ko nih kaye, cantik, bf ensem, perfect gile babiss! jeles aku tau tak!"

Haa.. terus terang centu je.. Bukan susah pon.. haha


Ok, kakak tiri dah abis marah..

-end-

5 comments:

Heidi Shafiq said...

aku pon nk kutuk.

"WEI BLOG KO NI BEST SGT KO TAU TAK??
AKU JELEZ GILE BABENGSS..!!"

-eLyNhere- said...

ko kutuk ke perli huh?

ciss cisss cissss!

hapPY zuRa~~ said...

ahahha.. saye songkong~~

vidadarisakura said...

aku pun jeles.
haha

-eLyNhere- said...

zura - gud gud! mari sokong beramai2.. haha

vivi - ko jeles yang mane tah? konfius dah aku ni.. haha.