Wednesday, August 3, 2011

Puding Caramel Anyone?



Salam :)



Hari pertama puasa saye balik umah time sahur, kul 5 pagi. Baru siap unload barang2 dalam kontena sepanjang 40 kaki. Pergh mujur la badan kuat time tu. Dan esoknye masuk ofis pas waktu rehat.


Susah la nak tido pagi tu. Memang susah nak lelap. Tak biasa kan. Badan pun terkejut. mase tu la kawan buat lawak. Dia pm, cakap nak order puding caramel saye 3 bekas this weekend. Erk. Panik gak la bace msg tu. Dari lemau terus segar dibuatnye. Bace banyak2 kali la jugak. Huhu.


Memang la saye rajin buat puding caramel. Tapi tak penah la nak jual kat orang. Tapi member ni berkeras mau jugak beli. Isk. Sempena bulan baik ni, saye terima je la order dia tu. Taknak kecewakan orang.






sebelum puase aritu saye buat lagi. bawak ke ofis.




Jadi, jumaat ni nak kene buat la pas berbuka. Esoknye member nak ambik sebelum berbuka. Nak bagi orang katenye. Erk. Mudah mudahan menjadi la. Jangan panik sudah! @___@




3 comments:

cryclown said...

sy pun suke benda2 free ni..hehehe..lgi2 mkanan:):):):)

-eLyNhere- said...

erk. hahah. yela, sape tak suke makanan free kan. :P

sweethOneY said...

sedapnyaaaa puding caramel. sangat kegemaran !!!