Sunday, July 31, 2011

Memalukan!




Hi korang ;)



Banyak sangat bende nak cite tapi tak boleh. Nanti orang kate itu la ini la. Fine, saye simpan sorang2. Huh! :P


Tapi yang ni bole cite kot. Semalam adelah teringin makan sate hj samuri. Jadi pegi ke PKNS la jawapnye. Pegi dengan kawan.


Nak sedapkan cite, pas order kat kaunter, pegi la cari meje. Dalam keadaan mata pandang bawah mencarik bende dalam beg.


Cari cari... Sambil mata tak pandang depan. Sambil kaki bergerak menuju ke meje...


Tibe tibe..


*Buk!!*


"Ouch!!"


Ye, kepala saye terlanggar lampu minyak tanah yg tergantung kat dinding tu...! Ingatkan dia tak nampak la. Pure2 macam takde pape jadi, terus duduk. Tapi still tak puas hati, mengadu kat dia,


"Tadi saye tercedera.."

"Oooo saye tau! Lampu tu awak punye keje la eh?" Sambil tunjuk lampu tu.

"Erk! Nampak eh? Mencik! Sakit tauuuu!" Cisssss dia nampak plak! Haha.



Dia bantai gelak lite2 la. Takdela over sangat. Haha siot. Malu kot! Time lain takde lak nak langgar pape. Mase dengan dia la nak test kepala bagai!



Sebelum balik, dia cakap,

"Awak, lampu tu still gerak.." Dengan senyum simpulnye.



Aaaaaaaaaa mencik!!!




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone



3 comments:

sweethOneY said...

hehehehee comel jeee

deem said...

alalalalalalala...ciannye...(hehehehe)

-eLyNhere- said...

iza,
comel apekah.. malu okeh. huhu. next time kene pandang sekeliling dulu sebelum berjalan. T__T


deem,
kaan... maluuu lebey. sakitnye takde la pun. ahaks.