Sunday, November 29, 2009

Tiket Free Dari Air Asia


Aritu nak balik ke KL, flight delay 2 jam lebih. Esoknye sampai ke KL, bukak email.. sangat terkejut dapat email dari Air Asia.

Dalam ati ingatkan ade iklan2 ke, ape2 je la promotion ke kan.. Bile bukak je email tu.. Die kate, 'Click here to redeem your e gift voucher'. Wah... ade voucher nih. Harusla tanpa berlengah2 terus click. Pastu dapat lagi 1 email berbunyi,

Greetings from AirAsia!

We apologize for the flight delay and hope you'll accept this E-Gift Voucher as our On Time Guarantee compensation.


Teka la dapat ape? Hik hik.. seronok nyeee!

Dapat voucher RM200 x 5 = RM 1,000.00!

Happy tak?? Pasni bole pegi mane2 saje, secare percume, as long tak exceed seribu la kan, lebih bayar la sendiri.. Hehe.

Seronok!

Tapi nape sebelum ni delay tak penah dapat pon compensation ni? Hurm.. tah la..

Nak gi mane yeee..... think think... ^__^

2 comments:

aqil blur90_bellaQ said...

sure ker dari air asia..??

bkn spam ker...or email ap2 yang agak la bahaya..??

sure dari admin ker..pelik gler..

-eLyNhere- said...

erk.. spam? haha.. xlaa..

ade dgr radio fly.fm? kebetulan, last week, mase yg same jgk la dpt mende nih, dorg ade bagi voucher yg same from air asia, rm200 utk listener yg menang ape tah.

btw, voucher tu dinamekan "On Time Guarantee compensation". sbb flight delay lebih 2 jam aritu..

=)