Monday, October 5, 2009

Baru Merasa Pakai Baju Raye



Tadaaaa~! Finkkk gitu.. Ai Laikkkkkkkk.... Hikss..

Dah nak abis raye baru leh dapat pakai baju raye kan.. Sedihhh....
Ni mase kat open house boss. Urm, bersame dengan Nisa.

Ade cite sedih terjadi malam tu.. Terjumpe ngan anak buah bos yang dah lame tak jumpe.. Alih2 die tanye...

org itew : kak elyn pregnant ke?

si comel yang kecewe : huh?? tade laa... ape laaaaa~!

org itew lagi tanpe rase besalah : oh.. nampak cam pregnant...

si comel rase nak tikam diri sendiri : haha... tak la.


Dalam ati ade rase hampe dan kuciwaaaa... Ko tak tau ke aku lom kawin? Bagaimanekah aku nak pregnant kalo lom kawin?? Adoii... Ketara kah muncit perutku iteww? Haha..

Walaubagaimane pon.. terus gi makan dengan senang ati lepas tu.. Sebab think positive la.. 'maybe baju ni kot, kain keras.. nampak la muncit..'

muahahahaha.... ayat sedapkan ati sendiri..

Pasni ade lagi tak open house? Leh aku menayang baju raye lagi.. Hiks..

^__^

2 comments:

bvlgarigirl @ Arianna said...

cantik baju raya diaa..

dont worry, budak2 mmg cam tu, kepochi ! hehehe

-eLyNhere- said...

yanna,
TQ dear. mmg la, budak2 sgt kepochi dan sgt jujur! hish!

T__T