Sunday, March 9, 2014

Casa Impian's Used Fixture For Sale!Hello! Lamanya tak update kat sini. Sibuk sangat kebelakangan ni mengalahkan makcik kantin. 


Seperti tajuk di atas, saya dengan sukacitanya memaklumkan bahawa Casa Impian nak jual barang terpakai sebab ada banyaaakkk sangat dah melimpah ruah dalam stor sampai tak jumpa nak cari barang2, semua perabottt je. Hehe over tak drama?


Perabot ni di import dari Bali tau bukan calang2 punya. Berat dan kualitinya bagus. Kalau korang nak tengok sendiri dengan mata kasar, boleh pergi Casa Impian kat One Utama, dalam Aeon, tingkat 2, okeh? Ada a few lagi meja tiada dalam gambar. Harga seperti di  bawah :Shoka Shelves RM350Storage Cabinet RM200Display Table RM150


Penghantaran boleh di bawa berbincang, tapi haruslah ada extra charge ye. Kalau nak beli banyak, lebih dari 1, boleh runding harga dengan saya. Oh ye, bayaran juga nanti bukanlah di bawah Aeon sebab Aeon tak jual perabot Casa Impian, perabot ni kami punya untuk tujuan display barang jualan kami seperti tertera di dalam gambar. Jangan nanti ada yang kalut nak jugak bayar kat kaunter, terkebil2 orang Aeon tengok nanti.. Huhu.


So, siapa yang berminat, boleh emai ke: elyn@casa-impian.com.my atau text ke 017-3051283. 


Oh ye, jangan lupa jugak, kami tengah buat clearance sales. Barang2 semuaaaaa ada 50% diskaun! Disebabkan Aeon sekarang bukan tengah sales, kami slash down harga kami manually, so yang kat price tag tu semuaaaa dh cut down 50%! 


Sila kunjungi kami di Bandar Utama ok? Tata guys! =)
No comments: