Sunday, September 25, 2011

Open House Raya



Hi korang!



Saye adelah tak berape sehat this few days. Sakit perut tak abis2. Ni pun baru je nak ok. Bila raye dah nak abis baru boleh pegi open house. Tu pon baru 2 buah umah je sempat pegi.. Sedihnye..


Semalam, bos kami buat Open house. Maka, harusla semua staff datang makan2 dan bergelak ketawa kan.. Hehe.






Sebahagian dari staff with our Boss.

Haa cam tak mane satu saye? Kalau tak cam, memang kecik hati ok! Sentap sangat! :P



2 comments:

sweethOneY said...

Hihihih cam, kalau jumpa Elyn tepi jalan pun confirm cam haihhhhh :D

-eLyNhere- said...

haha eleh confirm ke boleh cam? yakin ke? haha tp klu terjumpe tu sile la tegur dekat2 ye. kalau senyum dari jauh mmg tak dapek nak nolong laa.. teman ni rabon! ahaks :P