Monday, September 5, 2011

Back To Office



Hi korang :)



Semua dah start keje ke ade lagi yang cuti lagi ni? Jelesnye.. Saye start keje balik arini. Liatnyeeeee rase nak bangun pagi rempuh jem segala.. Ni pun taktau nak pakai ape esk. Mungkin mase mandi nanti baru dapat idea. Atau capai aje baju yang tak payah gosok. As usual. Sigh.



Sabtu aritu buat makan2 sebab adik beradik mama nak datang. Alang2 dah masak tu, jemput skali orang surau untuk doa selamat dan kawan2 adik sekali. Alhamdulillah lauk semua sedang elok je. Masing2 makan bertambah. Seronok tengok. Oh, menu adalah Nasi Carrot, Ayam masak merah, kari ikan tenggiri, dalca dan acar nenas, kek batik, puding caramel (menu wajib), dan buah buahan. Simple aje. Sebab tak niat nak wat open house pun. Yang bestnya, lupe amik gambar. Haha. Bz uols, penat dari pagi memasak okeh. Mujur adik beradik lelaki rajin tolong same.



Esok start balik la rutin harian kat ofis. Breakfast nasi lemak, lunch kat mane2 dan petang lepak sementara tunggu jalan tak berape jem. Sebulan dah tak buat aktiviti tu. Huhu.



K la, jom tido? Dah lewat ni. Nanti mula la merungut tak cukup tido la ape.. Huhu. Nite korang! :)



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone


2 comments:

NormaLiza Mah said...

yep.. ada yg dh start kerja, ada yg dah start masuk sek. ... bosan nyer...
hihihi ... masih kekal mood raya.
hahahaha
selamat berblog n + dana ....
jom menabung,

sweethOneY said...

kite br masuk opis semlm. lemau gila !